• h1 beer

  • h1 beverage11
  • h1 milk

  • h1 beverage

  • h1 beverage14

Industrii

Deoarece fiecare industrie are caracteristici unice, noi intelegem particularitatile specifice si propunem solutii personalizate pentru a elimina posibilele probleme ce pot aparea in procesul de productie.

Provocari in domeniul Marcarii & Codificarii: Printre altele, provocarile difera in functie de conditiile mediului ambiant, varietatea tipurilor de produse, viteza liniilor de productie si a reglementarilor in vigoare.

Noi oferim: solutii personalizate, eficiente si fiabile, la o calitate a imprimarii de exceptie.

Alimente

Food230x162px

Industria producatoare a alimentelor este caracterizata printr-o mare varietate de produse, de diverse marimi si forme, si conditii de temperatura foarte variate. 

Bauturi

Food230x162px

Imprimantele Hitachi sunt optimizate pentru imprimarea pe bauturi, in conditii variate de temperatura si umiditate, la viteze mari si calitate ridicata.

Cabluri

Food230x162px

Viteza mare de productie, rezistenta pentru timp indelungat a marcajului si intretinerea minimala - sunt principalele cerinte in industria producatoare de cabluri.

Materiale de constructii

Food230x162px

Imprimarea cu caractere mari in conditii foarte variate de temperatura sunt principalele cerinte in industria materialelor de constructii.

Medicamente & Cosmetice

Food230x162px

Norme foarte stricte de igiena si calitate ridicata a marcarii - sunt principalele cerinte.

Automobile

Food230x162px

Contrast ridicat si rezistenta in timp a marcajului - sunt principalele cerinte in aceasta industrie.

Ambalaje secundare

Food230x162px

Principala provocare este marimea marcajului - imprimarea pe ambalaje colective presupune o inaltime mai mare a marcajului.