• h1 beer

  • h1 beverage11
  • h1 milk

  • h1 beverage

  • h1 beverage14

Modele de aplicatii

Imprimantele cu jet de cerneala Hitachi se preteaza pentru o mare varietate a liniilor de productie actuale. Pentru mai multe detalii puteti urmari cateva modele de aplicatii specifice.

Imprimare pe ambalaje umede

marking g01

Imprimare pe ambalaje umede

Sunt situatii cand dupa ambalarea produselor pe ambalaj se depun picaturi de apa sau condens, in aceasta situatie solutia ideala presupune trecerea produselor printr-o bariera de aer si o zona de uscare inainte de imprimare.

Imprimare pe cutii din carton

marking g01

Imprimare pe cutii din carton

Imprimare pe cutii de carton in genul celor de lapte, sucuri etc. De asemenea, solutia prezentata inglobeaza si o camera de inspectie vizuala care are scopul de a verifica imprimarea.

Imprimare pe folie

marking g01

Imprimare pe folie

Imprimare pe folie cu sincronizarea vitezei de deplasare a acesteia. Cu ajutorul unui encoder se realizeaza sincronizarea imprimantei cu deplasarea foliei, atfel se pastreaza aceeasi pozitie si dimensiune a marcajului.

Imprimare cu cap mobil

marking g01

Imprimare cu cap mobil

Cu un singur cap de imprimare si un manipulator automat se imprima mai multe produse o data. Imprimarea se realizeaza pe ambele curse astfel in cat marcajul sa aiba aceeasi orintare, indiferent de cursa pe pare se realizeaza imprimarea.